vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof lysegrå

4.740 kr.

Få den ultimative søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Maksimal komfort og stil i perfekt harmoni. Opgrader din søvn i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334689842 Kategori:

vidaXL kontinentalsengen med madras i målene 200×200 cm er den ultimative pakke med både stil og komfort. Denne elegante seng er designet til at transformere dit soveværelse til en luksuriøs oase af afslapning og søvn. Stoffet i en smuk lysegrå farve tilføjer et touch af elegance til enhver indretning og er både åndbart og slidstærkt – så du kan nyde din seng i mange år fremover.

Det, der virkelig skiller denne kontinentalseng ud, er den unikke kombination af en justerbar sengegavl og en madras med pocketfjedre. Sengegavlen kan let justeres i højden for at give dig den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Med de indbyggede pocketfjedre i madrassen får du en integreret støtte, der former sig efter din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret og behagelig søvn.

Madrassen i denne kontinentalseng er designet til at give en mellemhård støtte, som er ideel for dem, der foretrækker stabilitet og komfort. Den er perfekt til dem, der sover på maven, da den sikrer den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Med den hudvenlige topmadras kan du opleve en ekstra lag af blødhed og komfort, der gør din søvnoplevelse endnu mere behagelig.

Denne kontinentalseng er ikke kun en fryd for øjet med sit stilfulde design og lysegrå farve, men den er også bygget til holdbarhed og langvarig brug. Den kommer med en brugervenlig manual til nem montering, så du hurtigt kan nyde alle fordelene ved denne fantastiske seng. Giv dig selv den ultimative gave med vidaXL kontinentalsengen, hvor komfort og stil forenes på smukkeste vis.

Scroll to Top