vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm velour lysegrå

5.263 kr.

Få din søvnoplevelse til at stråle med vidaXL kontinentalsengen. Nyd komforten og det elegante LED-lysdesign i velour lysegrå.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335988920 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys får du ikke bare en seng, du får en hel oplevelse af luksus og komfort i dit soveværelse. Den bløde fløjlsoverflade på sengen er ikke kun behagelig at se på, men også en drøm at røre ved. Velouren er kendt for sit luksuriøse udseende og bløde tekstur, som vil få dig til at føle dig som royalty hver gang du lægger dig til at sove.

Sengegavlen på kontinentalsengen er ikke bare en dekorativ detalje, den er også praktisk og kan justeres i højden for at give dig den bedste støtte, når du sidder op i sengen og slapper af. Og med det farverige LED-lys rundt om sengen kan du nemt skabe den helt rette stemning i dit soveværelse, uanset om du foretrækker en beroligende blå farve eller en energifyldt rød.

Men det er ikke bare udseendet, der gør denne kontinentalseng til noget ekstraordinært. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og giver dig en god nats søvn uden forstyrrelser. Topmadrassen er betrukket med et hudvenligt stof, der sikrer dig den ultimative komfort og søvnkvalitet.

Med et elegant design i lysegrå velour og LED-lys, er denne kontinentalseng ikke bare et møbel, det er en investering i din velvære og søvnkomfort. Så gør dit soveværelse til et fristed af luksus med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top