vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm fløjl mørkegrå

4.846 kr.

Få luksus og stil med vidaXL kontinentalsengen. Med indbygget LED-lys og elegant fløjlsmateriale tilbyder dette sengesæt komfort og æstetik i topklasse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335988944 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL med LED-lys kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en måde, der vil transformere dit soveværelse til et sandt oase af ro og velvære. Den bløde fløjlsoverflade og den justerbare sengegavl skaber den perfekte atmosfære for afslapning og søvn.

Med den farverige LED-strip, der omgiver sengen, kan du skabe den helt rigtige stemning i rummet og tilpasse lyset efter dine behov. De højkvalitets pocketfjedre i madrassen sikrer en behagelig og støttende søvnoplevelse, mens topmadrassen med sit hudvenlige betræk tilføjer ekstra komfortlag.

Det smarte USB-stik giver dig mulighed for at tilslutte dine enheder og holde dem inden for rækkevidde, så du kan være online lige inden sengetid. Denne kontinentalseng er ikke kun en investering i din søvnkvalitet, men også et stilfuldt møbel, der vil løfte indretningen i dit soveværelse.

VidaXL kontinentalsengen leveres med en brugervenlig manual for nem montering, og med den solide konstruktion vil du nyde godt af denne seng i mange år fremover. Skab dit helt eget soveværelsesparadis med denne elegante kontinentalseng, der kombinerer skønhed, komfort og funktionalitet på en sublim måde. Giv dig selv den ultimative nattesøvn og opgrader din soveoplevelse i dag med denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top