vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl lysegrå

5.051 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Skab en hyggelig stemning med stil i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335988949 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl lysegrå

Drømmer du om en perfekt nattesøvn? Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys kan du opleve ultimativ komfort og luksus i dit soveværelse. Denne seng vil være centrum for din soveoplevelse og designet til at give dig den bedste søvn nogensinde.

Sengen er betrukket med blødt og luksuriøst fløjl, som ikke kun føles behageligt mod huden, men også tilføjer et strejf af elegance til dit soveværelse. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition, mens du nyder en god bog eller ser din yndlingsserie.

Det innovative LED-lys i sengens kant skaber en unik og stemningsfuld atmosfære i rummet. Skift farverne og lysstyrken alt efter din stemning og skab den perfekte afslapningsoplevelse i dit eget private rum.

Madrasen med pocketfjedre tilpasser sig din kropsform og sikrer optimal støtte og komfort hele natten lang. Topmadrassen er beklædt med hudvenligt stof og giver ekstra blødhed for en endnu mere luksuriøs følelse.

Vær opmærksom på de små detaljer, som gør denne seng til noget særligt. USB-stikket giver dig mulighed for praktisk opladning af dine enheder, mens den letlæselige brugermanual gør monteringen enkel og problemfri.

Dyk ned i en verden af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Gør din søvn til en oplevelse og invester i din personlige velvære med denne smukke og funktionelle seng, som vil forvandle dit soveværelse til et ægte tilflugtssted.

Opgrader din søvn med vidaXL kontinentalsengen i lysegrå fløjl i dag og oplev den ultimative kombination af komfort, stil og innovation. Søvn er ikke længere bare en nødvendighed – det er en luksusoplevelse du fortjener.

Scroll to Top