vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl mørkegrå

4.866 kr.

Få en god nats søvn med vores luksuriøse kontinentalseng med indbygget LED-lys og stilfuldt fløjlsmateriale. Oplev ultimativ komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335988950 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl mørkegrå

Skab en luksuriøs atmosfære i dit soveværelse med vores stilfulde kontinentalseng med LED-lys i fløjlsmateriale i en elegant mørkegrå farve. Den bløde fløjl føles behagelig mod huden og tilføjer en følelse af velvære til din søvnoplevelse.

Med en justerbar sengegavl får du den perfekte støtte, når du sidder op og læser eller ser tv i sengen. De innovative LED-strips tilføjer en farverig belysningseffekt, der kan skabe den rette stemning i rummet, og det praktiske USB-stik gør det nemt at oplade dine enheder.

Madrasen med individuelle pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en rolig søvn. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og sørger for ekstra komfort hele natten.

Sengen leveres med en brugervenlig manual for nem montering, og den er designet med både stil og funktionalitet for øje. Skab dit eget personlige oase med vores vidaXL kontinentalseng og nyd en god nats søvn i luksuriøse omgivelser.

Scroll to Top