vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof blå

3.255 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Elegant blå stoftextur og luksuriøs komfort – få din drømme-seng i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335955153 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys i blå stofbetræk vil forvandle dit soveværelse til en oase af luksus og komfort. Med sit enkle og stilfulde design er denne seng det perfekte centrum for dit soveværelsesindretning. Den slidstærke stofoverflade er ikke kun smuk at se på, men den er også åndbar og behagelig mod huden.

En af de mest imponerende funktioner ved denne seng er den justerbare sengegavl, som giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling efter behov. Uanset om du læser en god bog eller ser din yndlingsfilm, vil sengegavlen give dig en behagelig støtte.

Det farverige LED-lys langs sengens omkreds skaber en magisk stemning i rummet og tilføjer et strejf af elegance til din søvnoplevelse. Med indbyggede pocketfjedre i madrassen kan du være sikker på en høj kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn hele natten.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk og blødt skum sikrer ekstra komfort og støtte til din krop. Målet er at give dig den bedst mulige søvnoplevelse, og denne kontinentalseng leverer netop det.

Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Monteringen er enkel takket være den medfølgende brugermanual, og du kan nyde din nye seng på ingen tid.

Gør din drøm om den perfekte seng til virkelighed med denne smukke kontinentalseng med LED-lys. Lad lyset guide dig til en dyb og afslappende søvn hver nat. Oplev en ny standard for komfort og design med dette enestående møbelstykke, der giver dig en følelse af luksus i dit eget hjem.

Scroll to Top