vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof mørkegrå

4.533 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med indbygget LED-lys og elegant design er denne seng både stilfuld og funktionel.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335955218 Kategori:

Drøm dig væk til en himmelsk søvnoplevelse med vores smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant mørkegrå farve. Denne seng vil ikke kun forvandle dit soveværelse, men også din søvnkvalitet.

Denne kontinentalseng er designet med et slidstærkt stof, der ikke kun er åndbart, men også let at vedligeholde. Sengegavlen er justerbar i højden, så du kan finde den perfekte position til at slappe af og læse en bog eller se tv. Det farverige LED-lys under sengens kant skaber en hyggelig atmosfære og giver dig mulighed for at skabe dit eget personlige rum.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, garanterer vi en behagelig og støttende søvn. Disse fjedre formår ikke kun at absorbere støj og stød, men tilpasser sig også din krops konturer for ultimativ komfort. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet.

Bemærk, at denne seng leveres med en brugervenlig manual, så du nemt kan samle den derhjemme. Derudover er sengen udstyret med en praktisk USB-port til opladning af dine enheder. Vær opmærksom på, at USB-strømkilden ikke er inkluderet i pakken.

Oplev den ultimative komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad dig fordybe i en verden af ro og velvære, mens du nyder en god nattesøvn på denne fantastiske seng. Giv dig selv den søvn, du fortjener, med vores eksklusive kontinentalseng – din nøgle til himmelsk søvn.

Scroll to Top