vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof cremefarvet

4.533 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant design, tilføjer den et strejf af elegance til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335955253 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys er det ultimative samlingspunkt i ethvert soveværelse. Med sit elegante og moderne design giver denne seng dig ikke kun en behagelig nattesøvn, men også en visuel oplevelse, der vil forvandle dit rum. Den slidstærke stofbetræk i en smuk cremefarve tilføjer et touch af luksus og raffinement til enhver indretning.

Sengens praktiske justerbare sengegavl sikrer optimal rygstøtte, uanset om du læser en bog eller ser tv. Et farverigt LED-lysstrip langs sengens kanter skaber en hyggelig atmosfære og tilføjer et strejf af moderne æstetik til din søvnoplevelse. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer en optimal støtte og komfort, mens den hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra blød og luksuriøs følelse.

Vær opmærksom på de små detaljer – denne seng er designet med omtanke for både funktionalitet og stil. Det innovative USB-stik giver dig mulighed for at tilslutte dine enheder, mens du nyder din seng. Og med den medfølgende brugermanual er monteringen en leg, så du hurtigt kan nyde din nye seng uden besvær.

Giv dig selv den bedste søvnoplevelse med denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys. Lad denne seng blive det centrale element i dit soveværelse og skabe en oase af ro og stil, hvor du kan hvile og genoplade dine batterier hver nat. Lad drømmene føre dig til en verden af komfort og velvære med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top