vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkebrun

3.765 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Det indbyggede LED-lys og elegante mørkebrune stof gør den til det perfekte valg.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335981461 Kategori:

Denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en smuk mørkebrun farve er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nattesøvn kombineret med stil og komfort. Sengen er mere end bare et møbel – den er et statement i dit soveværelse og tilføjer en luksuriøs følelse til rummet.

Denne kontinentalseng er designet med et slidstærkt stof, der både er åndbart og modstandsdygtigt over for slid, hvilket sikrer, at din seng står smuk i lang tid. Med en justerbar sengegavl kan du tilpasse din seng efter behov og nyde en behagelig støtte, når du slapper af med en bog eller ser fjernsyn.

Det unikke LED-lysstribe, der er indbygget i sengen, skaber en stemningsfuld belysning og tilføjer en moderne touch til dit soveværelse. Du kan skabe din egen atmosfære med lys i forskellige farver, mens du slapper af i din personlige oase.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og optimal støtte til din krop. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en uforstyrret søvn gennem hele natten. Topmadrassen har et hudvenligt betræk og giver ekstra komfort til din soveoplevelse.

Bemærk, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning, men produktet leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Sengen har et USB-stik til LED-lyset, men vær opmærksom på, at den certificerede strømkilde ikke er inkluderet.

Skab dit eget private tilflugtssted med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL og oplev den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet. Giv dig selv den luksus, du fortjener, og opgrader dit soveværelse med denne fantastiske seng i dag.

Scroll to Top