vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof cremefarvet

3.539 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof. Skab en hyggelig stemning i soveværelset med dette unikke design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335981486 Kategori:

den kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL er ikke bare en almindelig seng – den er et kunstværk i sig selv. Forestil dig at låse dig ned i din personlige oase hver aften, hvor du omgives af beroligende farver og en luksuriøs komfort. Denne seng er designet til at give dig en ultimativ søvnoplevelse og samtidig tilføje en smule glamour til dit soveværelse.

Den slidstærke stof i en elegant cremefarve er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og behageligt at røre ved. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en stilfuld touch, men den er også praktisk, da den kan tilpasses efter dine behov og give dig den perfekte rygstøtte til at læse eller se tv i sengen.

Med den farverige LED-strip kan du skabe en magisk atmosfære i dit soveværelse ved at tilføje blødt lys i forskellige nuancer. Det er som at have din egen stjerneklare himmel lige over hovedet, der skaber en varm og hyggelig stemning.

Denne kontinentalseng er ikke kun smuk at se på, den er også yderst komfortabel takket være de indbyggede pocketfjedre i madrassen. Disse fjedre af høj kvalitet tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og stød for en uforstyrret søvn hele natten.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, og sammen med det luksuriøse betræk giver den ekstra komfort og støtte til din krop. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Med en certificeret 5V USB-strømkilde (ikke inkluderet) kan du nyde LED-lyset uden bekymringer. Og med den medfølgende brugermanual er monteringen en leg.

Giv dig selv den ultimative luksus med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys, og lad dine drømme blive oplyst på den mest stilfulde måde. Omgiv dig selv med skønhed, komfort og elegance hver nat, og nyd en god nattesøvn i en seng, der er mere end bare en seng – den er et kunstværk i sig selv.

Scroll to Top