vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof blå

6.308 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil i din soveværelse med vidaXL kontinentalseng med smukt LED-lys. Forkæl dig selv i luksus i nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335982417 Kategori:

Denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dimensionerne 200×200 cm er designet til at tage din søvnoplevelse til det næste niveau. Den indbydende blå stofbeklædning giver et elegant og moderne touch til ethvert soveværelse og bidrager til en afslappende atmosfære.

Sengens sengegavl er ikke blot et stilfuldt element, men tilbyder også justerbar højde for optimal komfort, når du ønsker at læse eller se tv i sengen. De farverige LED-lys langs sengerammens kanter skaber en stemningsfuld belysning og tilføjer et strejf af avantgarde design.

Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer en komfortabel og støttende liggeflade, der tilpasser sig din krops bevægelser og absorberer støj og stød. Den medfølgende topmadras, med sit bløde og hudvenlige betræk, tilføjer ekstra lag af blød komfort til din søvnoplevelse.

Bemærk, at for at opretholde hygiejnen kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Sammen med sengen medfølger en brugervenlig manual for problemfri montering. Vigtigt at bemærke er, at produktet har en integreret USB-port, men den nødvendige 5V USB-strømkilde er ikke inkluderet.

Skab dit eget personlige oase af afslapning med denne smukt designede kontinentalseng med LED-lys. Lad dig forkæle med komfort, stil og innovativ belysning, og oplev en nattesøvn som aldrig før.

Scroll to Top