vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof cremefarvet

3.715 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXLs kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof. Skab hygge og stil på soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335950765 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og stil. Med sit elegante design og praktiske funktioner er denne seng ikke kun et sted at sove, men også et indbydende rum til afslapning og genopladning.

Den slidstærke stofbeklædning i en smuk cremefarve skaber et rent og moderne udtryk, der passer perfekt til enhver indretning. Sengegavlens justerbare højde giver optimal komfort og støtte, uanset om du læser en bog eller ser fjernsyn i sengen.

Det virkelig unikke ved denne seng er dens farverige LED-strip, der tilføjer en magisk stemning til dit soveværelse. Du kan skifte mellem forskellige lysfarver og skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du se frem til en støjdæmpende og behagelig søvnoplevelse. Den medfølgende topmadras er blød og behagelig mod huden og sikrer en ekstra lag af komfort.

Vær opmærksom på, at denne seng leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Du vil elske at tilbringe tid i denne kontinentalseng, der ikke kun giver dig en god nattesøvn, men også tilføjer en luksuriøs følelse til dit soveværelse.

Gør drømmen om den perfekte seng til virkelighed med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Din søvnkvalitet og velvære fortjener det bedste, og denne seng leverer netop det – og mere til. Velkommen til en verden af komfort og stil.

Scroll to Top