vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof lysegrå

4.678 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vidaXL kontinentalsengen. Inkluderer stilfuldt LED-lys og lækker stof i lysegrå. Bestil nu og forvandl dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335954202 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 140×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker både stilfuldt design og en god nattesøvn. Med sit moderne udtryk vil denne seng træde frem som et smukt og funktionelt midtpunkt i dit soveværelse.

Sengens slidstærke stof i en smuk lysegrå farve tilføjer elegance og charme til enhver indretning. Stoffet er ikke kun behageligt mod huden, men det er også åndbart og langtidsholdbart, så du kan nyde sengens skønhed i mange år fremover.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din komfort, mens du læser eller ser fjernsyn i sengen. Rygstøtten støtter din krop perfekt og bidrager til en behagelig siddestilling.

Det farverige LED-lys langs sengens kant skaber en magisk atmosfære i dit soveværelse og tilføjer en sjov og moderne touch til din indretning. Du kan skræddersy lysets farver efter din stemning og preference, hvilket gør det til den ideelle løsning for en hyggelig aftenstund.

Sengens madras med pocketfjedre sikrer optimal støtte og komfort gennem hele natten. De individuelle fjedre tilpasser sig din kropsform og reducerer støj og vibrationer, så du kan nyde en uforstyrret søvn.

Topmadrassen tilføjer ekstra blødhed og komfort til din soveoplevelse. Med sit hudvenlige betræk og fyld af blødt skum garanterer topmadrassen dig en himmelsk søvn hver nat.

Denne kontinentalseng er nem at samle og leveres med en brugervenlig manual. Bemærk, at det USB-tilsluttede LED-lys kræver en 5V USB-strømkilde, som dog ikke er inkluderet i pakken. For din sikkerhed og hygiejne kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er brudt.

Med dette elegante og komfortable kontinentalsengesæt får du ikke kun en god nattesøvn, men også et smukt møbel, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og skønhed. Forkæl dig selv med den luksus og kvalitet, som denne seng har at tilbyde, og opdag en ny verden af sovekomfort.

Scroll to Top