vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof cremefarvet

3.129 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores elegante 80×200 cm kontinentalseng fra vidaXL. Med indbygget LED-lys og luksuriøst cremefarvet stof.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335955090 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys er en drøm, der bliver til virkelighed for enhver, der ønsker en perfekt nattesøvn og et sofistikeret soveværelse. Med sit elegante design og praktiske funktioner vil denne seng blive det centrale element i din soveværelsesindretning og give dig en oplevelse af luksus og komfort hver gang du går i seng.

Det er ikke blot en seng, det er et kunstværk lavet af slidstærkt stof, der både ser elegant ud og føles behageligt mod huden. Sengegavlen kan justeres i højden for at tilbyde optimal støtte til din ryg, når du sidder op og slapper af i sengen. De farverige LED-lys langs sengens ramme skaber en hyggelig atmosfære og tilføjer en moderne touch til dit soveværelse.

Madrasen med pocketfjedre sikrer en perfekt støtte til din krop og absorbere støj og stød, så du kan nyde en forstyrrelsesfri søvn hele natten. Topmadrassen er hudvenlig og blød, så du kan føle dig helt afslappet og veltilpas. Desuden kan du nemt justere lysstyrken og farverne på LED-stripen for at skabe den ønskede stemning.

Med en enkel og visuel brugermanual er monteringen af sengen nem og hurtig. Bemærk, at for din hygiejne og sikkerhed kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Den indbyggede USB-port giver dig mulighed for at oplade dine enheder bekvemt, mens du slapper af i sengen.

Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med denne luksuriøse kontinentalseng med LED-lys, der ikke kun opfylder dine behov for komfort, men også tilføjer en elegant og moderne touch til dit hjem. Lad dig fordybe i drømmeland med denne pragtfulde seng, der er skabt til at give dig den bedste søvn og en fornemmelse af velvære hver nat.

Scroll to Top