vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof blå

3.849 kr.

Oplev den ultimative luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys og stilfuldt design. Din drømmeseng venter.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335950805 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys i smuk blå farve vil forvandle dit soveværelse til et elegant og hyggeligt rum, hvor du kan slappe af og nyde en god nattesøvn. Sengen er ikke kun et praktisk møbel, men også et stilfuldt designelement, der vil tilføje et touch af luksus til din indretning.

Det slidstærke stof på sengen har en enkel og ren æstetik, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Den justerbare sengegavl giver optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, og den kan tilpasses efter dine behov.

Den farverige LED-strip, der lyser op om natten, skaber en stemningsfuld atmosfære i rummet og tilføjer et strejf af modernitet til sengens design. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre er komforten i topklasse, da fjedrene tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser.

Topmadrassen, med sit bløde og hudvenlige betræk, fuldender søvnoplevelsen og sikrer, at du vågner veludhvilet og klar til en ny dag. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Denne kontinentalseng er ikke bare et sovemøbel, men en investering i din daglige velvære og livskvalitet. Lad farverne og lyset forvandle dit soveværelse til et personligt fristed, hvor du kan oplade batterierne og drømme sødt. Med et USB-stik til rådighed kan du endda holde dine enheder opladet, mens du nyder det behagelige rum.

Gør dig klar til en god nattesøvn og en smuk indretning med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad luksus og komfort mødes i harmoni, og skab dit eget private paradis med denne stilfulde og funktionelle seng.

Scroll to Top