vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof mørkebrun

4.612 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng med elegant LED-lys. Skab hygge og stil på soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335952910 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys vil forvandle dit soveværelse og give dig den ultimative søvnoplevelse. Med sit stilfulde design og praktiske funktioner er denne seng et perfekt valg for enhver moderne hjemmeindretning.

Sengens slidstærke stof i en smuk mørkebrun farve kombineret med en justerbar sengegavl giver dig både komfort og stil. Den farverige LED-strip langs sengen skaber en hyggelig stemning og et unikt touch til rummet.

Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer optimal støtte og komfort under hele nattens søvn. Den hudvenlige topmadras giver ekstra blødhed og en luksuriøs følelse. Med USB-stikket kan du let oplade dine enheder eller nyde en bog med ekstra belysning.

Denne kontinentalseng er ikke kun en smuk tilføjelse til dit hjem, men også en investering i din søvnkvalitet. Kombinationen af stil, komfort og funktionalitet gør denne seng til det perfekte valg for dig, der ønsker det bedste. Skab dit eget personlige oase med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys og oplev en god nats søvn hver nat.

Scroll to Top