vidaXL kontinentalseng med madras 90x200cm fløjl lysegrå

3.332 kr.

Sov som en konge på vores luksuriøse kontinentalseng, designet i blødt fløjl og med en komfortabel madras i størrelsen 90x200cm. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335945253 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90x200cm fløjl lysegrå

Dyb søvn er afgørende for vores velbefindende og energi i løbet af dagen. Med vores smukke kontinentalseng fra vidaXL kan du skabe dit eget lille paradis af komfort og luksus i dit soveværelse. Denne seng er mere end bare et sted at hvile hovedet – det er en oase af ro og velvære.

Sengens bløde fløjlsmateriale giver en luksuriøs følelse, der omfavner dig og inviterer dig til at slappe af. Fløjl er ikke kun behageligt at røre ved, det tilføjer også en elegant og sofistikeret touch til ethvert rum. Med sin lysegrå farve vil denne kontinentalseng passe perfekt ind i enhver indretning, og skabe et stilfuldt og harmonisk udtryk.

Den medfølgende topmadras og madras med pocketfjedre sikrer den optimale støtte til din krop hele natten. De pocketfjedre tilpasser sig din krops form og vægt, hvilket minimerer trykpunkter og sikrer en behagelig søvnoplevelse. Topmadrassen tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng, samtidig med at den er hudvenlig og blød at ligge på.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan finde den perfekte stilling til at ligge tilbage og slappe af med en god bog eller se dine yndlingsserier. Den medfølgende multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller som en elegant tilføjelse til din seng, der fuldender det hele.

Lad dig forkæle med denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL og skab dit eget private fristed, hvor du kan drømme sødt og vågne forfrisket op hver morgen. Din søvn er vigtig – invester i dig selv og din velvære med denne fantastiske seng.

Scroll to Top