vidaXL kontinentalseng med madras 90x200cm fløjl mørkegrå

3.271 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i elegant fløjl. En perfekt blanding af stil og kvalitet til din soveværelsesopdatering.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335945254 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras 90x200cm fløjl mørkegrå er det ultimative valg for enhver, der søger en perfekt kombination af komfort, stil og funktionalitet til deres soveværelse. Denne elegante kontinentalseng er designet til at give dig den bedste mulige søvnoplevelse, hver eneste nat.

Med sit bløde fløjlsmateriale oser denne seng af luksus og komfort. Fløjl er kendt for sit bløde touch og holdbarhed, hvilket sikrer en behagelig overflade at hvile på. Det fløjlsagtige stof tilføjer også et strejf af elegance til enhver soveværelsesindretning.

Det praktiske sengegærde på kontinentalsengen kan justeres i højden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen. Denne funktion gør det endnu mere behageligt at tilbringe tid i sengen og giver dig den støtte, du har brug for.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er designet til at give dig den optimale støtte og komfort, når du hviler dig. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket giver en roligere søvnoplevelse. Madrassen har en mellemhård støtte, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en stabil og komfortabel liggeposition.

Topmadrassen på denne kontinentalseng er fremstillet af hudvenligt materiale, der er behageligt mod huden og sikrer ekstra komfort under søvn. Denne topmadras tilføjer det sidste touch af luksus og sikrer, at du vågner op veludhvilet og klar til en ny dag.

Den multifunktionelle bænk, der følger med kontinentalsengen, er den perfekte tilføjelse til dit soveværelse. Udover at være en ekstra siddeplads kan bænken også bruges som en sengebænk ved fodenden, hvilket tilføjer en ekstra dimension af funktionalitet til din seng.

Med en kombination af stilfuldt design, ultimativ komfort og praktisk funktionalitet er vidaXL kontinentalseng med madras 90x200cm fløjl mørkegrå det ideelle valg for enhver, der ønsker en seng i høj kvalitet til deres hjem. Giv dig selv den søvnoplevelse, du fortjener, med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top