vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 fløjl lysegrå

5.185 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. En drøm for enhver, der ønsker stilfuld søvnkvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335945294 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 fløjl lysegrå
Pris: 4845.00

Når søvn bliver til ren luksus, er det tid til at investere i vores elegante vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl i en smuk lysegrå farve. Denne seng er skabt til at levere den ultimative afslapning og en god nats søvn.

Blødheden af fløjlsmaterialet, der pryder både seng og madras, er bare begyndelsen på den luksus, denne seng byder på. Med et tæt og jævnt vævet stof, vil du straks mærke komforten, når du lader dine hænder glide over overfladen.

Sengegavlen på kontinentalsengen er ikke kun smuk, men også utrolig praktisk. Den kan justeres i højden efter behov og giver en fremragende støtte til din ryg, så du kan læne dig tilbage og nyde en god bog eller se din yndlingsserie i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre absorberer støj og stød, hvilket giver en tilpasningsdygtig og støttende overflade at sove på. Madrassen har en mellemhård støtte, der er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen på sengen er ikke kun komfortabel, men også hudvenlig. Den bløde stofbeklædning sikrer en behagelig overflade at ligge på og tilføjer et ekstra lag af luksus til din søvnoplevelse.

Vores vidaXL kontinentalseng inkluderer også en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads i rummet eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden.

Når du investerer i en vidaXL kontinentalseng, investerer du i din kommende gode nats søvn. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Livet er for kort til at sove dårligt – forkæl dig selv med vores vidaXL kontinentalseng og oplev den ultimative søvnoplevelse hver nat.

Scroll to Top