vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lysegrå

4.996 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Den perfekte blanding af stil, komfort og kvalitet. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335945323 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med fløjl i lysegrå farve tilbyder dig den ultimative luksus og komfort for en god nats søvn. Med sit bløde og luksuriøse fløjlsmateriale skaber denne seng en følelse af ren velvære, som du vil elske at synke ned i efter en lang dag.

Sengens justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse den præcis efter dine behov og giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at slappe af og læse en bog eller se tv i sengen. Den medfølgende pocketfjedermadras er kendt for sin høje kvalitet, holdbarhed og evne til at tilpasse sig din kropsform perfekt, så du kan sove roligt og uforstyrret hele natten.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en stabil og fast følelse uden at gå på kompromis med komforten. Den hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra lag af luksus og beskyttelse til din seng, og den kan let fjernes og vaskes for vedligeholdelsesmæssige formål.

Den multifunktionelle bænk, der følger med sættet, kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden. Med sin flotte lysegrå farve og stilfulde design vil denne kontinentalseng med madras og bænk være et smukt og praktisk tilføjelse til dit soveværelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Hver del af dette sæt leveres med en brugervenlig manual for nem og problemfri montering. Med dette eksklusive og luksuriøse møbel kan du se frem til mange års god søvn og fornyet energi hver eneste dag. Gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl i lysegrå farve.

Scroll to Top