vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkebrun

3.577 kr.

Tag søvnen til et nyt niveau med vores moderne kontinentalseng fra vidaXL. Med indbygget LED-lys og luksuriøst stof tilbyder den ultimative komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335948725 Kategori:

Dykp ned i en verden af luksus og komfort med denne elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende mørkebrun farve. Lad dig forføre af den beroligende belysning og den enestående Ergonomiske design, der tilsammen skaber den perfekte atmosfære til en god nats søvn.

Stilfuldt designet med slidstærkt stof, tilbyder denne seng ikke kun enestående holdbarhed, men også et luksuriøst udseende, der vil tilføre elegance til ethvert soveværelse. Den justerbare sengegavl sikrer optimal støtte og komfort, uanset om du foretrækker at læse en god bog eller se din yndlingsserie, mens den farverige LED-strip tilføjer en unik og stemningsfyldt belysning til rummet.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, garanteres du ikke kun en behagelig søvn, men også en enorm holdbarhed og enestående tilpasningsevne. Den medfølgende topmadras med hudvenligt stofbetruk kan kun beskrives som ren forkælelse for din krop.

Du vil elske detaljerne ved denne kontinentalseng, fra den hudvenlige topmadras til det farverige LED-lys, der skaber en magisk atmosfære i dit soveværelse. Skab dit eget private tilflugtssted med dette fantastiske møbel, og nyd en perfekt nats søvn hver eneste nat.

Bemærk venligst, at denne seng leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Nyd den ultimative luksus og comfort med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i mørkebrun – oplev drømmeland som aldrig før.

Scroll to Top