vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof blå

3.262 kr.

Oplev luksus og elegante detaljer med vidaXL kontinentalsengen – det perfekte valg med indbyggede LED-lys og stilfuldt blåt stof. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335948751 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 90×200 cm er det ultimative valg til dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og funktionalitet i dit soveværelse. Med sit moderne design og imponerende LED-lys i hovedgærdet skaber denne seng en unik atmosfære og bliver det centrale element i rummet.

Sengens slidstærke stof i en smuk, blå farve giver et elegant og tidløst udtryk, samtidig med at det er åndbart og behageligt at ligge på. Det justerbare hovedgærde sikrer ergonomisk støtte og komfort, uanset om du læser en bog eller ser tv inden sengetid.

Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og bevægelse for en uforstyrret søvn. Topmadrassen med hudvenligt betræk er blød og behagelig at ligge på, hvilket giver dig den ultimative komfortoplevelse.

Det farverige LED-lys langs sengens hovedgærde tilføjer en stemningsfuld belysning i rummet og skaber en afslappende atmosfære. Du kan nemt justere lyset efter dine præferencer og skabe den helt rette stemning i dit soveværelse.

Vær opmærksom på, at denne seng leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Bemærk også, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men sengens LED-lys fungerer fortsat uden USB-tilslutning.

Giv dig selv den komfort og stil, du fortjener, med denne elegante kontinentalseng med LED-lys. Lad dig fordybe i en dyb og afslappet søvnoplevelse hver nat og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen. Lad din søvn blive forvandlet med denne luksuriøse seng, der forener design, komfort og funktionalitet på smukkeste vis.

Scroll to Top