vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof lysegrå

4.570 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng med indbygget LED-lys. Perfekt balance mellem stil og komfort. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335948792 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof er den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet. Med sit elegante design vil denne seng blive det fantastiske centrum i dit soveværelse og skabe en atmosfære af luksus og hygge.

Det slidstærke stof i lysegråt giver sengen et rent og moderne look, samtidig med at det er åndbart og behageligt at ligge på. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan finde den optimale position til at kunne slappe af, læse eller se tv i sengen med den bedst mulige støtte til din ryg.

Det særlige touch ved denne seng er det farverige LED-lys, som skaber en magisk atmosfære i rummet. Du kan vælge mellem forskellige farver og lysintensiteter, og med en enkel berøring kan du skabe den stemning, der passer til dit humør.

Men komfort er ikke glemt i designet af denne kontinentalseng. Den indbyggede madras med pocketfjedre tilbyder enestående støtte og tilpasningsevne, så du kan få den bedst mulige søvnkvalitet. Topmadrassen er også designet med tanke på din komfort og er lavet af hudvenligt materiale for ekstra blødhed.

Bemærk, at denne seng er ikke kun smuk, den er også praktisk og nem at montere med den medfølgende brugervejledning. Den har også et praktisk USB-stik til din bekvemmelighed, men vær opmærksom på, at den certificerede USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys investerer du ikke kun i et kvalitetsprodukt, men også i dit velvære og søvnkvalitet. Omgiv dig selv med skønhed, komfort og funktionalitet med denne fantastiske seng, som vil løfte dit soveværelse til nye højder af elegance.

Scroll to Top