vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl lysegrå

2.995 kr.

Forkæl dig selv med luksus og komfort med vores elegante kontinentalseng i fløjl lysegrå nuance – en perfekt kombination af stil og komfort til din søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335916122 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med fløjl i lysegrå farve er en sand drøm for enhver, der værdsætter en god nats søvn. Med sit luksuriøse fløjlstof og justerbare sengegavl tilbyder denne seng både komfort og stil på én gang.

Madrassen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en skræddersyet støtte og fantastisk holdbarhed. Den mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og giver en stabil og behagelig soveoplevelse.

Topmadrassen er ikke kun hudvenlig og blød, men den beskytter også din madras mod slid og snavs, samtidig med at den øger komforten under søvn. Den multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden.

Hver detalje på denne kontinentalseng er designet med opmærksomhed på både funktionalitet og æstetik. Materialer af høj kvalitet og en brugervenlig montering gør denne seng til det perfekte valg for dit soveværelse.

Uanset om du vil forkæle dig selv med en afslappende lur eller nyde en god nats søvn, så er vidaXL kontinentalsengen med fløjl i lysegrå farve det ultimative valg for dig. Skab dit eget lille hjørne af luksus og komfort med denne drømmeseng, der vil tage din søvnoplevelse til nye højder.

Scroll to Top