vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkegrå

3.141 kr.

Få den ultimative søvnoplevelse med vores elegante kontinentalseng i fløjl. Luksuriøs komfort og stil til din drømmesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335916152 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkegrå
Pris: 3016.00

Drømmer du om en himmelsk søvnoplevelse hver nat? Nu kan du opgradere din nattesøvn til en luksuriøs oplevelse med vores elegante kontinentalseng i mørkegrå fløjl.

Den bløde fløjlsoverflade inviterer dig til at kravle under dynen og slappe af i ren komfort. Med en sengegavl, der kan justeres i højden, får du den perfekte rygstøtte til en god læsestime eller en hyggestund foran fjernsynet.

Madrasens pocketfjedre sikrer ikke kun holdbarhed og tilpasningsevne, men absorberer også støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der sover på maven og ønsker en stabil og behagelig liggeposition.

Topmadrassen, der er hudvenlig og slidstærk, tilføjer en ekstra lag luksus til din søvnoplevelse. Brug den multifunktionelle bænk ved fodenden af sengen som ekstra siddeplads eller endda som en hyggelig siddekrog til at læse en bog.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Opgrader din soveværelsesoplevelse med vores fantastiske kontinentalseng i mørkegrå fløjl og forbered dig på at drømme sødt hver nat.

Pakken indeholder:
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegærde
– 1 x madras
– 1 x topmadras
– 1 x bænk

Scroll to Top