vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof blå

3.131 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Blå stof, 90×200 cm. Oplev ultimativ komfort og stilfuldt design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335911527 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med madras i blå stof på 90×200 cm kan du sætte kulør på din søvnoplevelse. Denne elegante og komfortable kontinentalseng er designet til at tilbyde maksimal afslapning og en god nattesøvn. Det slidstærke stof har ikke kun et smukt udseende, men er også åndbart og holdbart. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give optimal rygstøtte, mens du nyder en god bog eller ser din yndlingsserie. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver dig den perfekte kombination af stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den hudvenlige topmadras tilføjer yderligere lag af komfort til din søvnoplevelse og sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen. Den multifunktionelle bænk, der følger med, kan bruges enten som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en elegant sengebænk ved fodenden.

Denne kontinentalseng er ikke kun designet til at give dig en god nattesøvn, men også til at tilføje stil og elegance til dit soveværelse. Den blå farve skaber en følelse af ro og fred, og det enkle design passer perfekt til enhver moderne indretning. Med en nem montering og en praktisk brugervejledning medfølger denne kontinentalseng alle de funktioner og kvaliteter, du har brug for til en ultimativ søvnoplevelse. Opgrader din søvnkomfort i dag med vidaXL kontinentalsengen med madras i blå stof på 90×200 cm – fordi hver eneste søvn er værdifuld.

Scroll to Top