vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrå

4.371 kr.

Få den ultimative luksusoplevelse med vores kontinentalseng i fløjl. Oplev en himmelsk nattesøvn og vågn op frisk og veludhvilet hver dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335918159 Kategori:

Denne livsstilsseng fra vidaXL er en sand juvel, der vil forvandle dit soveværelse til et elegant og luksuriøst tilflugtssted. Med sit smukke design og høje kvalitet er denne kontinentalseng med en madras i størrelsen 140×190 cm det ultimative valg for enhver, der værdsætter en god nattesøvn og en stilfuld indretning.

Sengens bløde fløjlsmateriale skaber en følelse af luksus og komfort, der inviterer dig til at slappe af og lade tankerne falde til ro. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en behagelig støtte, når du sidder op for at læse eller se tv, men tilføjer også et strejf af elegance til rummet.

Med en madras fyldt med pocketfjedre kan du se frem til en dyb og afslappende søvn, da fjedrene tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og bevægelser. Den mellemhårde støtte sikrer både stabilitet og komfort, hvilket gør denne seng ideel for enhver sovestilling.

Den medfølgende topmadras er ikke kun hudvenlig, men tilføjer også ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Og med den multifunktionelle bænk får du både ekstra siddepladser og en elegant accent til din indretning.

Denne kontinentalseng er både praktisk og stilfuld og vil med garanti give dig en god nats søvn og et smukt indrettet soveværelse. Gør din søvn til en oplevelse med vidaXL kontinentalsengen – et valg, du aldrig vil fortryde.

Scroll to Top