vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 fløjl lysegrå

4.970 kr.

Opgradér din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl, der kombinerer stil, komfort og holdbarhed til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335918333 Kategori:

### Livet er for kort til dårlig søvn: Oplev ultimativ komfort med vidaXL kontinentalsengen i fløjl

Drømmer du om en god nats søvn? Ønsker du at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl det ultimative valg for dig. Med sin luksuriøse og bløde fløjlsmateriale skaber denne seng den perfekte ramme for en dyb og afslappende søvnoplevelse.

### Blød fløjl for en ultimativ komfortoplevelse

Mærk den bløde og behagelige tekstur af fløjl, der omslutter dig, når du ligger på denne vidunderlige kontinentalseng. Fløjl er kendt for sine tætte og jævne fibre, der giver en unik følelse af velvære og luksus.

### Justerbar sengegavl til skræddersyet komfort

Den smarte og praktiske sengegavl på denne kontinentalseng kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Nyd en fantastisk rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie.

### Madras med pocketfjedre for ergonomisk støtte

Denne kontinentalseng leveres med en madras, der er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket betyder, at du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

### Hudvenlig topmadras for ekstra komfort

Den medfølgende topmadras har et slidstærkt og hudvenligt stofbetræk, der sikrer en blød og behagelig overflade at ligge på. Topmadrassen tilføjer en ekstra dimension af komfort og støtte til din søvnoplevelse.

### Multifunktionel bænk til ekstra siddepladser

Udover at være en del af sengens design fungerer den medfølgende bænk også som en praktisk og stilfuld siddeplads i dit hjem. Brug den som en ekstra siddeplads i stuen eller som en sengebænk ved fodenden af dit soveværelse.

### Oplev den ultimative søvnkomfort med vidaXL kontinentalsengen

Livet er for kort til dårlig søvn. Giv dig selv den luksus og komfort, du fortjener, med vidaXL kontinentalsengen i fløjl. Med sit elegante design, højkvalitetsmaterialer og innovative funktioner er denne seng det perfekte valg for dig, der værdsætter en god nats søvn og en følelse af velvære. Drøm stort, sov godt og vågn op forfrisket hver morgen med vidaXL kontinentalsengen.

Scroll to Top