vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lysegrå

4.597 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores eksklusive kontinentalseng i fløjl. Skab luksus i dit soveværelse med den elegante 140×200 cm seng – perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335919121 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng i lysegrå fløjl vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Med sit bløde fløjlsmateriale skaber sengen en følelse af elegance og velbehag, der inviterer dig til at krybe ned og slappe af efter en lang dag.

Den justerbare sengegavl giver ikke kun ekstra støtte til din ryg, men tilføjer også en touch af raffinement til sengens design. Du kan nemt tilpasse den efter dine behov, hvilket gør det muligt at sidde komfortabelt op i sengen, mens du læser eller ser tv.

Madrasen med pocketfjedre sikrer en optimal støtte og tilpasningsevne, så du får en god nats søvn uden forstyrrelser. De individuelle fjedre absorberer støj og bevægelser, så du og din partner kan sove uforstyrret hele natten.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du får den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten, og du vil føle dig veludhvilet og energifyldt hver morgen.

Topmadrassen i hudvenligt stof tilføjer en ekstra lag komfort og beskyttelse, så du kan nyde en blød og behagelig søvnoplevelse hver nat. Sengen leveres med en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller som en elegant detalje i dit soveværelse.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Produktet leveres med en brugervenlig manual for nem montering, og pakken inkluderer alt, hvad du behøver for at opgradere dit soveværelse til et ægte luksuriøst tilflugtssted.

Få denne fantastiske kontinentalseng i lysegrå fløjl i dit hjem i dag og oplev den ultimative kombination af stil, komfort og kvalitet for en god nats søvn hver nat.

Scroll to Top