vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof blå

3.521 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Ideel til dig, der ønsker kvalitet og komfort i hverdagen.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335911535 Kategori:

I en travl og hektisk verden er det vigtigere end nogensinde at prioritere en god nattesøvn. Med denne elegante vidaXL kontinentalseng med en blød blå stofoverflade på 100×200 cm kan du skabe dit eget lille oase af ro og komfort i hjemmet. Denne kontinentalseng er ikke blot et sted at hvile hovedet, men et sted, hvor du kan genoplade krop og sind til en ny dag.

Denne kontinentalseng er skabt med fokus på både stil og funktion. Det slidstærke stof, der omgiver sengen, tilføjer et strejf af elegance til ethvert soveværelse, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Sengegavlen er designet til at give optimal støtte og kan justeres i højden, så du kan tilpasse den til dine behov, uanset om du vil sidde op og læse eller slappe af med en god film.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en ergonomisk korrekt støtte og en behagelig hvile. Den mellemhårde fasthed er ideel til dem, der foretrækker en stabil og komfortabel søvnoplevelse, især dem der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen tilføjer yderligere komfort og beskyttelse, og dens hudvenlige stofbetræk giver en blød og behagelig overflade at hvile på.

Men denne kontinentalseng er mere end bare et sted at sove. Den multifunktionelle bænk, der følger med, kan bruges til ekstra siddepladser eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden. Denne seng er designet med både stil og funktionalitet for øje, og den vil være et smukt og praktisk tilføjelse til ethvert soveværelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen enkel og problemfri. Skab dit eget luksuriøse soveværelse med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng og oplev, hvordan en god nattesøvn kan forvandle din hverdag.

Scroll to Top