vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm stof blå

4.060 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng i blåt stof. Kvalitet og stil til en overkommelig pris. Perfekt til din skønhedssøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335911566 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm i smukt blå stof er ikke bare en seng – det er et symbol på luksus, komfort og elegance i dit soveværelse. Forestil dig at træde ind i dit soveværelse og blive mødt af denne drømmeseng, der stråler af stil og raffinement.

Sengen er indbegrebet af velvære og god søvn. Det slidstærke stof i en fortryllende blå farve tilføjer ikke kun et touch af sofistikeret charme til din indretning, men det er også åndbart og behageligt mod huden. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du skal slappe af med en god bog eller en kop te.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er en sand fryd for kroppen. De individuelle fjedre tilpasser sig din kropsform og støtter dig på en måde, der er helt unik. Madrassen er mellemhård, hvilket giver den rette mængde fasthed og stabilitet, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Topmadrassen på denne kontinentalseng er ikke bare en ekstra overflade – den er et lag af blødhed og komfort, der fuldender din søvnoplevelse. Den hudvenlige overflade er dejlig at ligge på og sikrer en behagelig hvile gennem hele natten.

Den multifunktionelle bænk, der følger med sengen, tilføjer en ekstra dimension til dit soveværelse. Brug den som en ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden. Den smukke blå farve og det stilfulde design gør det til det perfekte supplement til din nye kontinentalseng.

Med denne vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm i blå stof får du ikke bare en seng, du får et kunstværk til soveværelset. Lad dig fordybe i komforten og elegance og oplev den ultimative søvnoplevelse hver nat. Drøm stort, sov godt, og vær omgivet af skønhed med denne enestående kontinentalseng.

Scroll to Top