vidaXL kontinentalseng 140×200 cm stof lysegrå

4.520 kr.

Skab en luksuriøs oase derhjemme med vores komfortable kontinentalseng i elegant lysegrå stof. Oplev sublim kvalitet og sovekomfort hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335911599 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof på 140×200 cm er den ultimative kombination af elegance, komfort og funktionalitet. Med sit enkle og rene look vil denne seng ikke blot forbedre dit soveværelses æstetik, men også bidrage til en dyb og afslappende søvnoplevelse hver nat.

Det slidstærke stof, som sengen er betrukket med, er ikke blot behageligt mod huden, men også åndbart og praktisk i det daglige – perfekt til at skabe et behageligt sovemiljø året rundt. Sengegavlen på sengen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den til din foretrukne soveposition og få den bedst mulige støtte til at læse eller se tv i sengen.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og stød, hvilket resulterer i en rolig og uforstyrret nattesøvn. Madrassen har en mellemhård støtte, hvilket betyder, at den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og har brug for ekstra stabilitet.

Den medfølgende topmadras er ikke kun hudvenlig, men også yderst komfortabel og blød, hvilket forbedrer din søvnkvalitet endnu mere. Udover at være en uundværlig del af din nattesøvn, kan denne seng også fungere som en multifunktionel bænk, der giver ekstra siddepladser i dit hjem eller bruges som en elegant sengebænk ved fodenden.

Husk, at for din egen hygiejne og sikkerhed kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Med brugervenlig montering og en omfattende pakke, der indeholder alt, hvad du har brug for, er denne kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig, der ønsker en blanding af stil, komfort og funktion i dit soveværelse. Giv dig selv den ultimative soveoplevelse og invester i denne fantastiske kontinentalseng i dag.

Scroll to Top