vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkebrun

5.616 kr.

Få den bedste søvn i en fantastisk kontinentalseng fra vidaXL. Stilfuldt design og en behagelig madras i størrelsen 180×200 cm – hvad venter du på?

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335913710 Kategori:

Denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng med en bredde på 180×200 cm er det ultimative valg, når det handler om at investere i din søvnkvalitet og komfort. Med sit moderne design i en smuk mørkebrun farve vil denne seng ikke blot pynte i dit soveværelse, men også give dig den bedste støtte og hvile for en dyb og afslappende søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng er udstyret med en slidstærk stofbetræk, der ikke blot giver sengen et stilfuldt udseende, men også sikrer åndbarhed og langvarig holdbarhed. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at tilbyde den perfekte rygstøtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se tv i sengen.

Den medfølgende madras er designet med pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krops konturer og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte, er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver optimal stabilitet og komfort.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket tilføjer ekstra komfortlag til din soveoplevelse. Udover at levere en fantastisk nattesøvn, kan denne kontinentalseng også anvendes som en multifunktionel bænk, der giver ekstra siddepladser i dit hjem eller kan bruges som en elegant tilføjelse ved fodenden af sengen.

Dette fuldendte sæt leveres med en brugervenlig manual for nem montering og inkluderer alt hvad du behøver: sengeramme, sengegærde, madras, topmadras og en stilfuld bænk i matchende design. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Invester i din søvnkvalitet og hverdagskomfort med denne elegante og funktionelle kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig forkæle med en uforglemmelig søvnoplevelse, der vil forvandle dit soveværelse til et oase af ro og velvære.

Scroll to Top