vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkebrun

3.442 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med den luksuriøse vidaXL kontinentalseng i elegant mørkebrun stof. Ekstra komfortabel madras inkluderet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335879021 Kategori:

Denne imponerende vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm i elegant mørkebrun stof tilbyder ikke kun en uovertruffen nattesøvn, men også en oplevelse af ren luksus i dit soveværelse. Indbegrebet af komfort og stil, denne seng giver dig mulighed for at hvile og slappe af på en måde, du aldrig før har oplevet.

Det slidstærke stof, der pryder sengen, kombinerer et enkelt og stilfuldt udseende med en overlegen holdbarhed. Åndbart og luksuriøst på samme tid, vil dette stof sikre, at din seng ser fantastisk ud i årevis.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er ikke kun et æstetisk element, men også praktisk designet til at give dig den ultimative rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en bog eller se din yndlingsfilm. Justér højden, så den passer perfekt til din krop, og nyd den ekstra komfort, den tilføjer til din soveoplevelse.

Den medfølgende madras er noget ud over det sædvanlige. Udstyret med individuelle pocketfjedre, sikrer den enestående kvalitet og exceptionel holdbarhed. Disse pocketfjedre er kendt for at absorbere støj og bevægelser, så du og din partner kan sove uforstyrret hele natten.

Madrasens mellemhårde støtte giver dig den perfekte kombination af stabilitet og komfort. Ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, vil denne madras give dig en rolig og afslappende søvnoplevelse hver eneste nat.

Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk og bløde fyld af skum, tilføjer ekstra luksus til din sovende oplevelse. Den øger komforten og beskytter din madras samtidig.

Den multifunktionelle bænk, der følger med sengen, er ikke kun en praktisk tilføjelse til dit soveværelse, men kan også fungere som ekstra siddepladser eller endda en sengebænk ved fodenden.

Med fokus på både komfort og funktionalitet er denne vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm i mørkebrunt stof det ultimative valg for dig, der ønsker en nattesøvn af højeste kvalitet. Skab din egen oase af ro og velvære med denne fantastiske seng, der vil løfte dit soveværelse til et nyt niveau af elegance og luksus.

Scroll to Top