vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof mørkebrun

5.528 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Perfekt til dig, der værdsætter kvalitet og god nattesøvn. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335910408 Kategori:

Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i en elegant mørkebrun farve kan du opleve den ultimative luksus og komfort i dit soveværelse. Denne seng er designet til at give dig en god nattesøvn og maksimal afslapning.

Den slidstærke stofbeklædning på sengen har en enkel og ren æstetik, der tilføjer et luksuriøst præg til dit soveværelse. Stoffet er både åndbart og holdbart, og det vil holde i mange år fremover.

Sengen har en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden efter behov. Sengegavlen giver en fremragende støtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se tv inden sengetid.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer en høj holdbarhed og en behagelig liggeoplevelse. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn hele natten.

Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker en stabil og fast liggeflade. Denne madras er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er hudvenlig og lavet af blødt og behageligt stof, der øger din sovekomfort. Denne topmadras er designet til at beskytte din madras og sikre, at du får en god nats søvn hver eneste nat.

Den medfølgende multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads i dit soveværelse eller endda som en sengebænk ved fodenden af sengen. Den er alsidig og praktisk, og den tilføjer et elegant touch til dit soveværelse.

Vores vidaXL kontinentalseng leveres med alt det nødvendige tilbehør og en brugervenlig manual, så du nemt kan samle sengen derhjemme. Gør din søvnoplevelse til noget særligt med denne luksuriøse kontinentalseng, der er designet til at give dig den bedste mulige hvile og komfort hver nat.

Scroll to Top