vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof lysegrå

4.613 kr.

Få luksuriøs komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i elegant lysegrå stof. Oplev en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335910545 Kategori:

Træd ind i en verden af ultimativ luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionen 140×190 cm i en smuk lysegrå farve. Denne seng er skabt med fokus på at tilbyde dig den bedst mulige søvnoplevelse, hvor velvære og ro går hånd i hånd.

Det elegante design af kontinentalsengen vil passe perfekt ind i ethvert soveværelse og tilføre en luksuriøs atmosfære. Stoffet, der er anvendt til sengen, er ikke kun slidstærkt, men det er også åndbart og behageligt mod huden. Du vil elske at synke ned i denne seng efter en lang dag, og opleve ren velvære.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden for at tilbyde dig den optimale støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at absorbere støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Med en mellemhård støtte tilbyder madrassen stabilitet og komfort i en perfekt balance, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den medfølgende topmadras er lavet af hudvenligt materiale, der gør din søvnoplevelse endnu mere behagelig.

Den multifunktionelle bænk, der følger med sengen, kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller endda som en praktisk sengebænk ved fodenden. Denne seng er ikke kun en investering i din søvn, men også i din livskvalitet.

Bemærk, at denne seng leveres med en brugervenlig manual for nem montering, så du hurtigt kan nyde alle fordelene ved denne luksuriøse kontinentalseng. Opgrader din søvnoplevelse i dag med vores vidaXL kontinentalseng med madras og oplev en ny form for komfort og velvære i dit hjem.

Scroll to Top