vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl sort

5.501 kr.

Få den ultimative luksusoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i elegant fløjl og indbygget LED-lys. Oplev komfort og stil i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335876687 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med LED-lys i målene 180×200 cm er den ultimative kombination af stil, komfort og funktion. Med sit elegante design og innovative funktioner giver denne seng dig mulighed for at omdanne dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Sengen er omhyggeligt konstrueret med blødt og fløjlsagtigt materiale, der ikke kun føles behageligt mod huden, men også tilføjer et strejf af elegance til enhver indretning. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din støtte, mens det farverige LED-lys tilføjer en stemningsfuld belysning, som skaber en atmosfære af afslapning og hygge.

Den integrerede madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en perfekt kropsstøtte og reducerer støjniveauet, mens du bevæger dig om natten. Topmadrassen, med sit hudvenlige betræk og bløde fyld, tilføjer ekstra komfort og sikrer en god nattesøvn.

Med en praktisk USB-port og et elegant design er denne kontinentalseng ikke kun et møbel, men en investering i din velvære. Skab dit eget private tilflugtssted med vidaXL kontinentalsengen og oplev den ultimative søvnoplevelse hver eneste nat.

Bemærk venligst, at produktet leveres med en detaljeret brugermanual til nem montering. USB-strømkilde medfølger ikke. Tag skridtet mod en bedre søvnoplevelse og tilføj denne fantastiske kontinentalseng til dit hjem i dag.

Scroll to Top