vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof mørkebrun

3.439 kr.

Få drømmesøvnen på en vidaXL kontinentalseng med madras. Luksuriøst design og ultimativ komfort til din gode nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335880052 Kategori:

Himmelsenge har en helt særlig evne til at forvandle dit soveværelse til en oase af luksus og komfort. vidaXL kontinentalsengen i mørkebrun stof på 90×200 cm er ingen undtagelse. Denne luksuriøse seng giver dig ikke kun en god nats søvn, men tilføjer også en elegant og stilfuld atmosfære til dit hjem.

Med sit slidstærke stof i en smuk mørkebrun farve er denne kontinentalseng ikke kun praktisk, men også en fryd for øjet. Stoffet er åndbart og holder sig pænt i lang tid, hvilket betyder, at du kan nyde denne seng i mange år fremover. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse sengen efter dine behov, og den ergonomiske udformning sikrer optimal støtte, når du sidder op i sengen.

Madrasen med pocketfjedre er en sand fornøjelse at ligge på. De individuelle fjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel for dem, der foretrækker en stabil liggeposition og god komfort. Den hudvenlige topmadras tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse for endnu bedre søvn.

Den medfølgende multifunktionelle bænk er en praktisk tilføjelse til dit soveværelse. Brug den som ekstra siddeplads eller placer den ved fodenden af sengen som en elegant sengebænk. Den mørkebrune farve og det stilfulde design passer perfekt til resten af sengen og skaber en harmonisk helhed.

Når du investerer i en vidaXL kontinentalseng, investerer du i god søvn og langvarig komfort. Denne seng vil ikke kun forbedre din søvnkvalitet, men den vil også forvandle dit soveværelse til et elegant og stilfuldt rum, hvor du elsker at tilbringe tid. Gå ikke glip af muligheden for at opleve luksus og komfort hver nat med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top