vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof mørkegrå

5.098 kr.

Få den bedste søvnoplevelse med vidaXL kontinentalseng. Luksuriøst design, komfortabel madras og holdbarhed i en stilfuld mørkegrå farve.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335877872 Kategori:

Denne smukke kontinentalseng fra vidaXL kombinerer både stil og komfort på en enestående måde, hvilket giver dig den ultimative søvnoplevelse hver nat. Med sit elegante og moderne design i mørkegrå stof vil denne seng blive det centrale element i dit soveværelse og tilføre en luksuriøs følelse til rummet.

Det højkvalitets stof, der er anvendt til både sengerammen og sengegavlen, giver sengen et stilrent og tidløst udseende samtidig med at det er åndbart og slidstærkt. Sengegavlens justerbare højde sikrer optimal støtte til din ryg, hvilket gør det behageligt at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen med individuelle pocketfjedre er designet til at give den optimale støtte til din krop og sikre en dyb og afslappende søvn. Med en mellemhård fasthed tilbyder madrassen stabil støtte samtidig med en behagelig komfort, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen med sin hudvenlige overflade tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng, så du kan nyde en blød og behagelig liggeflade hver nat. Den medfølgende bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved sengens fodende, hvilket giver dig ekstra funktionalitet og stil til dit soveværelse.

Med denne komplette pakke får du alt, hvad du har brug for til at skabe dit eget lille oase af komfort og luksus derhjemme. Så giv dig selv den ultimative gave i form af en god nats søvn med vidaXL kontinentalsengen – du fortjener det.

Scroll to Top