vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl mørkegrå

5.166 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys, fløjlsoverflade og elegant design er dette det ultimative valg til din soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335873419 Kategori:

Den fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm i fløjl mørkegrå er det ultimative valg, når du ønsker at transformere dit soveværelse til en elegant oase af komfort og stil. Denne imponerende kontinentalseng vil uden tvivl tiltrække opmærksomhed med sit luksuriøse fløjlstextur og integrerede farverige LED-lys, der skaber en atmosfære af ro og afslapning.

Den bløde fløjlkvalitet på sengen er ikke kun behagelig at røre ved, men også holdbar og nem at rengøre, hvilket sikrer en langvarig og komfortabel søvnoplevelse. Med en justerbar sengegavl kan du tilpasse din position for optimal læsning eller tv-kiggeri i sengen.

Den innovative madras med pocketfjedre tilbyder en ergonomisk støtte og fremragende trykaflastning, hvilket sikrer en dyb og afslappende søvn. Den medfølgende hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra lag af komfort til din nattesøvn.

Den farverige LED-strip i sengens design skaber en magisk atmosfære og tilfører et strejf af modernitet til dit soveværelse. Du vil kunne skabe din personlige stemning og fordybe dig i rolig belysning med dette elegante lysdesign.

Denne flotte kontinentalseng leveres med alt det nødvendige tilbehør og en brugervenlig manual, så du kan montere den let derhjemme. Bemærk venligst, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men LED-striben er let at tilslutte for en problemfri brug.

Forny dit soveværelse med stil og elegance med vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm i fløjl mørkegrå. Lad denne seng være det centrale element i dit rum og skab en atmosfære af luksus og afslapning, som du vil nyde hver nat.

Scroll to Top