vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl mørkeblå

3.159 kr.

Opdag ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i elegant mørkeblå fløjl. Oplev en drøm af en søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335874670 Kategori:

Med den elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkeblå fløjl kan du skabe en smuk og indbydende atmosfære i dit soveværelse. Den bløde fløjlsbeklædning giver sengen et luksuriøst udtryk og en behagelig overflade at hvile på. Den praktiske justerbare sengegavl tilbyder fremragende støtte til din ryg, når du læser eller ser tv i sengen.

Det unikke LED-lysdesign tilføjer en stemningsfuld belysning til rummet og skaber en hyggelig og afslappende atmosfære. Den komfortable madras med pocketfjedre tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og bevægelser for uforstyrret søvn hele natten.

Topmadrassen har et hudvenligt betræk, der føles blødt mod huden og tilføjer ekstra komfortlag til din søvnoplevelse. Med enkel samling og USB-opladningsmulighed er denne kontinentalseng både praktisk og stilfuld.

Forkæl dig selv med en god nats søvn i denne luksuriøse kontinentalseng og tilføj en touch af elegance til dit soveværelse. Med sit moderne design og funktionelle egenskaber vil denne seng være et smukt og praktisk tilskud til enhver boligindretning. Opgrader dit soveværelse med denne fantastiske kontinentalseng og oplev en ny dimension af komfort og stil.

Scroll to Top