vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm fløjl lyserød

4.457 kr.

Opgrader din soveværelsesstil med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng med LED-lys i smukt lyserød fløjl. Få den ultimative søvnoplevelse i elegant design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335874735 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm fløjl lyserød

Drøm sødt og stilfuldt med vores fantastiske kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil forvandle dit soveværelse og give dig den ultimative komfort og luksus, du fortjener. Med sit bløde fløjlsmateriale oser sengen af elegance og raffinement. Fløjl er ikke kun behageligt at røre ved, men det tilføjer også en sofistikeret touch til enhver indretning.

Den justerbare sengegavl giver ikke kun en fantastisk rygstøtte, men giver dig også mulighed for at tilpasse sengen efter dine behov. Og hvem kunne modstå det farverige LED-lys, der lyser op i mørket og skaber den perfekte stemning til en afslappende og hyggelig atmosfære?

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du være sikker på en god nats søvn og en stærk holdbarhed. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Topmadrassen er ikke kun hudvenlig, men dens komfortable skumfyld giver dig ekstra støtte og blødhed, som din krop vil elske.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, så du nemt kan samle sengen derhjemme. Bemærk, at USB-stikket kræver en certificeret strømkilde, som ikke er inkluderet i pakken. Med en farvepalet i lyserød og hvid, vil denne seng være et smukt og iøjnefaldende element i ethvert soveværelse.

Drøm stort, hvil blødt og vågn frisk og veludhvilet med vores vidaXL kontinentalseng – din nøgle til ultimativ komfort og stil. Gør dine drømme til virkelighed med denne fantastiske seng, der ikke kun er et møbel, men en oplevelse.

Scroll to Top