vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm velour sort

2.920 kr.

Få luksus og stil i soveværelset med vores kontinentalseng i luksuriøs velour og indbygget LED-lys. Oplev komfort og elegance hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335875788 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dimensionerne 80×200 cm vil forvandle dit soveværelse til et oase af luksus og komfort. Med sit bløde velourbetræk i en smuk sort farve skaber sengen en følelse af elegance og raffinement. Fløjlsmaterialet er ikke kun behageligt at røre ved, men det tilføjer også en luksuriøs fornemmelse til din søvnoplevelse.

Sengens sengegavl er designet med justerbar højde, så du kan tilpasse den efter dine behov og nyde optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af. Det farverige LED-lys under sengen tilføjer en magisk stemning og skaber en beroligende atmosfære i dit soveværelse.

Med en madras fyldt med pocketfjedre er denne kontinentalseng designet til at give dig den bedste støtte og komfort under din søvn. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra blødhed og komfort og giver dig en behagelig overflade at hvile på.

Bemærk venligst, af hensyn til hygiejne kan madrassen ikke returneres efter at emballagen er blevet åbnet. Denne kontinentalseng er en investering i din søvnkvalitet og vil give dig mange års komfortabel og støttende søvn.

Opgrader dit soveværelse med denne luksuriøse kontinentalseng med LED-lys og oplev en ny dimension af komfort og stil i dit hjem. Lad den smukke sort velour og det stemningsfulde LED-lys forvandle dit soveværelse til et ægte tilflugtssted, hvor du kan slappe af og genoplade din energi hver nat. Med vidaXL kontinentalsengen er en god nats søvn lige rundt om hjørnet.

Scroll to Top