vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl sort

3.251 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i elegant sort fløjl. Gør din søvnoplevelse til noget særligt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335875823 Kategori:

Den skønne vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm i fløjl i elegant sort er det ultimative valg for enhver, der længes efter en himmelsk søvnoplevelse kombineret med sofistikeret design. Med en blød og luksuriøs fløjlsoverflade indhyller denne seng dig i ren komfort og stil.

Sengens justerbare sengegavl giver dig ikke kun en fantastisk støtte, når du læser eller ser tv i sengen, men tilføjer også et strejf af elegance til dit soveværelse. Det farverige LED-lys, der omgiver sengen, skaber en atmosfære af magi og romantik, perfekt til afslapning og hygge.

Den indbyggede madras med pocketfjedre har enestående kvalitet og komfort, da den effektivt absorberer støj og stød, hvilket sikrer en fredfyldt søvn. Den medfølgende topmadras med et hudvenligt betræk giver ekstra blødhed og beskyttelse, så du kan nyde en behagelig hvile hele natten.

Denne eksklusive kontinentalseng i sort velour udstråler elegance og raffinement med sine moderne detaljer og førsteklasses materialer. Den er designet til at være både funktionel og spektakulær, og den vil helt sikkert forvandle dit soveværelse til en oase af luksus.

Med en USB-port til LED-striben tilføjer denne seng også et praktisk og moderne twist, der gør det nemt at skabe den perfekte stemning med et tryk på en knap. Så tag springet og forkæl dig selv med denne pragtfulde kontinentalseng, der vil løfte dit soveværelse til nye højder af stil og komfort. Eftersom lyset kan tilpasses efter dit humør og behov, vil denne seng helt sikkert blive et glanspunkt i din hverdag – eller rettere sagt, hver nat. Gå ikke glip af chancen for at opleve drømmenes seng, som kun venter på at blive en del af dit hjem.

Scroll to Top