vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm fløjl sort

4.488 kr.

Oplev luksus og stil med vidaXL kontinentalsengen. Med indbygget LED-lys og elegant fløjl, skaber denne seng den perfekte stemning i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335876646 Kategori:

Den magiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 140×190 cm er den ultimative kombination af komfort og elegance. Sengen er indbegrebet af luksus med sit bløde fløjlstof, der inviterer dig til en dyb og behagelig søvnoplevelse. Den justerbare sengegavl giver ikke kun ekstra støtte, men indrammer også sengen smukt og skaber en fornemmelse af hygge og velvære.

Det farverige LED-lys, der omgiver sengens ramme, skaber en stemningsfuld atmosfære og tilfører et strejf af moderne design til dit soveværelse. Med pocketfjedre i madrassen opnår du en utrolig behagelig liggeposition og en høj grad af støtte til din krop, hvilket sikrer en god nats søvn.

Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt stof og blød skum, der giver en ekstra lag af komfort og blødhed, så du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen. LED-stripens USB-stik muliggør enkel tilslutning til en strømkilde og skaber en fantastisk visuel effekt, som du kan nyde, mens du slapper af i din nye seng.

Denne unikke kontinentalseng er en investering i din søvnkvalitet og velvære. Med en kombination af stilfuldt design, førsteklasses materialer og avanceret teknologi, er det den perfekte seng til dig, der ønsker det bedste af det bedste. Forkæl dig selv med en god nats søvn i en seng, der både ser fantastisk ud og er designet til at give dig den optimale hvile. Livet er for kort til at sove dårligt – invester i din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i fløjlsort.

Scroll to Top