vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl sort

3.074 kr.

Gør din sengetid magisk med vores luksuriøse kontinentalseng. Med elegant fløjl og indbyggede LED-lys skaber denne seng en unik atmosfære i dit soveværelse. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335847509 Kategori:

Den sorte vidaXL kontinentalseng med LED-lys i målene 90×200 cm er mere end bare en seng – den er et kunstværk designet til at forvandle dit soveværelse til en oase af luksus og komfort. Den bløde fløjlsoverflade i elegant sort farve inviterer dig til at føle dig som kongelige, mens du hviler din krop på den næsten uimodståeligt behagelige madras med pocketfjedre.

Sengens sengegavl er ikke blot et dekorativt element, men også praktisk med sin justerbare højde, der giver dig optimal støtte, når du læser en bog eller ser en film. LED-striben langs sengens ramme tilføjer en unik og farverig stemning til dit soveværelse, og når du omfavnes af lysets varme om aftenen, vil du føle en dyb indre ro.

Den medfølgende topmadras, klædt i hudvenligt stof, fuldender oplevelsen og sørger for, at du sover som en drøm hver nat. Hver detalje er nøje gennemtænkt for at sikre den højeste kvalitet og langvarig glæde med din nye kontinentalseng.

Montering er en leg takket være den medfølgende brugermanual, og du kan nemt tilpasse sengen til dine behov med det justerbare sengegærde. Vær opmærksom på, at for at opretholde hygiejnen kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Med en vidaXL kontinentalseng med LED-lys investerer du ikke bare i en seng, men i en hel søvnoplevelse. Oplev den ultimative komfort, stil og funktionalitet og gør din søvn til et dagligt ritual af ren velvære og luksus. Giv dig selv den gave, du fortjener, med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top