vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof mørkebrun

5.469 kr.

Oplev luksus og komfort med vores moderne kontinentalseng med indbygget LED-lys. Skab en hyggelig stemning i soveværelset med stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335844278 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng med LED-lys er ikke bare en almindelig seng – den er en oase af komfort og stil i dit soveværelse. Med sit elegante design og innovative funktioner vil denne seng revolutionere din søvnoplevelse og løfte dit soveværelse til et nyt niveau af luksus.

Det slidstærke stof, der dækker sengen, giver ikke kun et rent og moderne udseende, men det er også åndbart og behageligt at røre ved. Den justerbare sengegavl sikrer optimal støtte til din ryg, når du sidder op i sengen og slapper af. Og når mørket falder på, kan du skabe en smuk atmosfære med de farverige LED-lys, der omgiver sengen.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller – denne seng er også designet med din komfort i tankerne. Madrassen med pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Topmadrassen er hudvenlig og ekstra blød, hvilket giver dig den ultimative søvnkomfort.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en seng, men et helt søvnoase. Lad dig forføre af luksus og komfort, og oplev, hvordan en god nats søvn kan forvandle din hverdag. Tag springet og invester i din søvn og velvære med denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys.

Omfang: – Mål: 203 x 180 x 118/128 cm (L x B x H) – Materiale: Stof (100% polyester), krydsfiner, konstrueret træ, massivt lærketræ – Madrasmål: 180 x 200 x 20 cm (B x L x H) – Topmadrasmål: 180 x 200 x 5 cm (B x L x H) – LED-strip længde: 55 cm – USB-ledning længde: 150 cm – Strømkabel længde: 30 cm

Skab dit eget drømmeland med denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys, og oplev, hvordan luksus kan forvandle din søvnoplevelse.

Scroll to Top