vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof blå

3.069 kr.

Forkæl dig selv med denne luksuriøse kontinentalseng med indbygget LED-lys. Skab den perfekte stemning og få en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335842095 Kategori:

Denne elegante kontinentalseng med LED-lys er det ultimative valg for dig, der ønsker både stilfuldt design og optimal komfort. Lad dig fortrylle af den dybe blå farve og det eksklusive stof, der både er slidstærkt og åndbart.

Sengens sengegavl kan justeres i højden, så du altid kan finde den perfekte position, når du ønsker at læse eller slappe af. De farverige LED-lys langs sengens kanter skaber en magisk stemning og giver et unikt touch til dit soveværelse.

Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og bevægelser, så du får en uforstyrret søvn. Topmadrassen er hudvenlig og sørger for en ekstra komfortabel liggeoplevelse.

Vær opmærksom på, at sengen leveres med et USB-stik, men den certificerede 5V USB-strømkilde medfølger ikke. Samtidig skal du vide, at madrassen ikke kan returneres efter åbning af emballagen af hygiejniske årsager.

Med målene 203 x 90 x 118/128 cm (L x B x H) passer denne kontinentalseng perfekt ind i ethvert moderne soveværelse. Du får ikke kun en seng, men et helt nattemiljø, der inviterer dig til at slappe af og nyde dine drømme.

Lad denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys forvandle dit soveværelse til en oase af ro og stil. Forkæl dig selv med luksus og komfort, og nyd en god nattesøvn hver nat.

Scroll to Top