vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof cremefarvet

3.339 kr.

Få en følelse af luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab en hyggelig stemning i soveværelset med dette smukke og funktionelle møbel.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335844140 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 90×200 cm i en smuk cremefarvet stof vil give dig den ultimative soveoplevelse. Med sit elegante og moderne design vil denne seng blive det centrale punkt i dit soveværelse og tilføre en luksuriøs følelse. Sengen er fremstillet af slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og holdbart. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give dig den optimale rygstøtte, når du har brug for at sidde op i sengen og læse eller slappe af.

Det unikke LED-lys giver en stemningsfuld belysning og skaber en hyggelig atmosfære i rummet. Med madrassen med pocketfjedre får du en høj kvalitet og holdbarhed, der sikrer en god nattesøvn. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket tilføjer ekstra komfort til din soveoplevelse.

Bemærk, at pga. hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Sengen leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Der medfølger et USB-stik, men den certificerede 5 V USB-strømkilde medfølger ikke. Med en længde på 55 cm vil LED-stripen tilføre et farverigt lys til din seng og skabe en unik atmosfære i rummet.

Denne kontinentalseng er en perfekt kombination af stil, komfort og funktionalitet. Med dens elegante design og praktiske funktioner er den det ideelle valg til dig, der ønsker en premium soveoplevelse. Opgrader dit soveværelse med denne smukke kontinentalseng og oplev en ny dimension af komfort og stil i dit hjem.

Scroll to Top