vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof cremefarvet

3.508 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse 90×190 cm kontinentalseng fra vidaXL med integreret LED-lys. Forny dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335837707 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof på 90×190 cm er mere end bare en seng – den er en oase af komfort og luksus, der vil forvandle dit soveværelse til en drømmende tilflugt. Med sit enkle og elegante design vil denne seng blive det fokuspunkt, der løfter hele rummets æstetik. Det slidstærke stof i cremefarvet nuance tilføjer en følelse af ro og elegance til din indretning, samtidig med at det garanterer både åndbarhed og holdbarhed.

Den praktiske sengegavl er ikke bare en smuk detalje – den kan også justeres i højden for at give dig den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. De integrerede LED-lys langs sengens ramme tilføjer en subtil, men stemningsfuld belysning, der skaber en atmosfære af rolig hygge og fordybelse – perfekt til afslapning før sengetid.

De indbyggede pocketfjedre i madrassen er kendt for deres overlegne kvalitet og evne til at tilpasse sig din krops konturer, hvilket sikrer en behagelig og støttende søvnoplevelse. Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt stof, der føles blødt og behageligt mod huden, så du kan sove dybt og uforstyrret hele natten.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. For at sikre den bedste brugeroplevelse, anbefales det at bruge en certificeret 5 V USB-strømkilde til LED-striben, som dog ikke medfølger.

Med dimensionerne 193 x 90 x 118/128 cm (L x B x H) passer denne kontinentalseng perfekt til en 90×190 cm madras og vil skabe en følelse af luksus og velvære i dit hjem. Skab dit eget personlige tilflugtssted med vidaXL kontinentalsengen, og oplev en helt ny dimension af komfort og stil i dit soveværelse.

Scroll to Top